Revuele Retinol Forte Smoothing Face Mask, 80ml

Revuele Retinol Forte Smoothing Face Mask, 80ml -  - REVUELE
Revuele
P459847546
Revuele Retinol Forte Smoothing Face Mask. Masca pentru fata pe baza de Retinol ce ajuta la protejarea tenului de efectele daunatoare ale mediului inconjurator, reducand si prevenind aparitia petelor pigmentare. [...]

Descriere: Revuele Retinol Forte Smoothing Face Mask, 80ml

Revuele Retinol Forte Smoothing Face Mask. Masca pentru fata pe baza de Retinol ce ajuta la protejarea tenului de efectele daunatoare ale mediului inconjurator, reducand si prevenind aparitia petelor pigmentare.

Aceasta masca accelereaza regenerarea epidermei, conferind tenului elasticitate si hidratare. Acizi din fructe AHA, Vitamina C si E contin proprietati antioxidante si exfoliante ce incetinesc procesul de imbatranire al tenului cat si hiperpigmentarea. Oxidul din Zinc regenereaza si detoxifiaza porii.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review