Melcfort Crema contra petelor, 35 ml

Melcfort Crema contra petelor, 35 ml -  - GEROCOSSEN
Gerocossen
P459800186
Crema contra petelor cu extract de melc Crema contra petelor contine un "cocktail" de substante active pure si concentrate (colagen, elastina, alantoina, aminoacizi, proteine, vitamine si mucopolizaharide), cu efecte benefice [...]

Descriere: Melcfort Crema contra petelor, 35 ml

Crema contra petelor cu extract de melc Crema contra petelor contine un "cocktail" de substante active pure si concentrate (colagen, elastina, alantoina, aminoacizi, proteine, vitamine si mucopolizaharide), cu efecte benefice asupra pielii.

Crema are proprietati exfoliante si indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, fiind de asemena un bun antiseptic, ce previne formarea infectiilor.

Ajuta la stimularea sintezei elastinei si are rol antioxidant, oferind protectie pielii impotriva radicalilor liberi si a radiatiilor UV.

Poate fi folosita cu succes pentru a estompa acneea, cicatricile si ridurile pentru orice tip de ten.

Folosind crema contra petelor pielea devine mai neteda, mai fina si isi recapata elasticitatea si tonusul.

Gama de produse cosmetice Melcfort Skin Expert are la baza Poly-Helixan (ingredient natural extras din secretia melcului “Helix aspersa”), cu proprietati recunoscute de intinerire si regenerare a tenului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review