Dischete Pigment Peel Neoretin Discrom Control, 6 bucati, Cantabria Labs

  • -10%
Dischete Pigment Peel Neoretin Discrom Control, 6 bucati, Cantabria Labs -  - CANTABRIA LABS
P548489064

Contin ingrediente cu efect intens de exfoliere si sporire a luminozitatii. Utilizati produsul singur sau in combinatie cu rutine sau proceduri de corectare a pigmentarii pentru a accentua rezultatele. Produsul este non-comedogenic.

[...]

Descriere: Dischete Pigment Peel Neoretin Discrom Control, 6 bucati, Cantabria Labs

Contin ingrediente cu efect intens de exfoliere si sporire a luminozitatii. Utilizati produsul singur sau in combinatie cu rutine sau proceduri de corectare a pigmentarii pentru a accentua rezultatele. Produsul este non-comedogenic.

Ingrediente: Aqua; PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate; Propylene Glycol; Decyl Glucoside; Cocamidopropyl Betaine; Propanediol; Magnesium Laureth Sulfate; Disodium Capryloyl Glutamate; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Methyl Cocoyl Taurate; Sodium Myristoyl Sarcosinate; PEG-7 Glyceryl Cocoate; Polysorbate 20; Vitis vinifera Seed Extract; Gluconolactone; Silicone Quaternium-16; Disodium Laureth Sulfosuccinate; Undeceth-11; Sodium Benzoate; Disodium EDTA; Tocopheryl Acetate; Undeceth-5; Butyloctanol; Sodium Salicylate; Calcium Gluconate: Sodium Chloride: Parfum.

Mod de utilizare: Aplicati seara pe fata, o data pe saptamana, masati bland cu miscari circulare timp de un minut. Lasati peste noapte, apoi clatiti dimineata cu apa calduta.

Precautii: Evitati contactul cu ochii si mucoasele. La aplicarea initiala, este posibila aparitia unei senzatii usoare de usturime. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea. Nu aplicati pe plagi deschise sau pe zone inflamate. Inainte de a iesi in aer liber, aplicati produse de protectie solara pentru a reduce la minimum riscul de sensibilitate la soare.

Prezentare:
6 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review