Bio10 Forte L-tigo Depigmenting Treatment 30ml, Bella Aurora

Bio10 Forte L-tigo Depigmenting Treatment 30ml, Bella Aurora -  - BELLA AURORA LABS
P548490888

Este o crema intensiva depigmentanta orientata pentru tratarea petelor intunecate ale pielii de origine imbatranire si expunere la soare.

[...]

Descriere: Bio10 Forte L-tigo Depigmenting Treatment 30ml, Bella Aurora

Pentru a ajuta la eliminarea acestor hiperpigmentări, formula acestui produs este îmbogățită cu B-CORE221™, o tehnologie în curs de brevetare care constă în capsule mici și inteligente care transportă ingredientul activ direct în stratul bazal și vizează melanocitele (celulele producătoare de melanină). ); are 100% absorbtie si eliberare a ingredientului activ pentru o depigmentare rapida si eficienta. Mai mult, acidul kojic din compoziția sa blochează enzima tirozinaza care declanșează producția de melanină, reducând astfel apariția petelor întunecate. În plus, sclarolida din formula sa previne hiperpigmentarea indusă de agenți externi, cum ar fi radiația UV, lumina albastră și poluarea, de exemplu. De asemenea, vitamina C stabilă prezentă neutralizează radicalii liberi, unificând tenul.

Tratamentele depigmentante Bella Aurora se concentrează pe diferitele puncte de hiperpigmentare, cum ar fi cele hormonale, de îmbătrânire și post-inflamatorii. Petele întunecate tipice de îmbătrânire și de expunere la soare tind să fie maro sau maro foarte închis, plate, rotunde sau ovale, cu margini regulate. Aceste pete întunecate apar izolate sau în grupuri și sunt rezultatul acumulării a doi pigmenți ai pielii: melanina și lipofuscina. Acest tratament intensiv nu este fotosensibilizant si poate fi aplicat pe tot parcursul anului, desi se recomanda folosirea cremei de protectie solara pentru a preveni aparitia unor noi pete intunecate. Este potrivit pentru mamele însărcinate și care alăptează. Această cremă va duce la un ten mai tineresc, mai luminos și mai uniform.

Caracteristici

  • Textura: crema;
  • Probleme ale pielii: pete întunecate de îmbătrânire și originea expunerii la soare;
  • Timp de aplicare: dimineața și seara;
  • Vârsta: 20+;
  • Tip de piele: toate tipurile de piele;
  • Beneficii principale: unifică pielea, reduce petele întunecate, conferă strălucire pielii.

Ingrediente principale

B-CORE221™ constă din capsule mici, inteligente, care transportă ingredientul activ direct la celulele producătoare de melanină; are 100% absorbtie si eliberare a ingredientului activ pentru o depigmentare rapida si eficienta;

Acidul Kojic blocheaza enzima tirozinaza care declanseaza productia de melanina, reducand astfel aparitia petelor intunecate;

Sclareolide previne hiperpigmentarea indusă de agenți externi precum radiațiile UV, lumina albastră și poluarea;

Vitamina C stabilă neutralizează radicalii liberi, unificând tenul.

Cum se utilizează

În primul rând, curățați pielea. Apoi, aplicați o cantitate mică deBella Aurora Bio10 Forte L-tigo Depigmenting Treatmentpe față, gât și decolteu. Masați ușor până la absorbția completă. Aplicați acest tratament de două ori pe zi pentru o perioadă minimă de timp de 8 săptămâni. Evitati contactul cu ochii. Foloseste intotdeauna protectie solara cu produse depigmentante pentru a preveni aparitia unor noi pete intunecate.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review