Azelac RU lichid cu efect de luminozitate SPF50, 50 ml, Sesderma

Azelac RU lichid cu efect de luminozitate SPF50, 50 ml, Sesderma -  - SESDERMA
Sesderma
P479851828

Este un fluid luminos cu ingrediente active depigmentante lipozomale care imbunatatesc aspectul pielii si omogenizeaza tonul pielii. Cu SPF50, contine filtre fizice si chimice care protejeaza tenul.

[...]

Descriere: Azelac RU lichid cu efect de luminozitate SPF50, 50 ml, Sesderma

Este un fluid luminos cu ingrediente active depigmentante lipozomale care imbunatatesc aspectul pielii si omogenizeaza tonul pielii. Cu SPF50, contine filtre fizice si chimice care protejeaza tenul. Actiunea depigmentanta este tripla: blocheaza si reduce eficient productia de melanina, previne dispersia melaninei si elimina excesul acesteia si opreste aspectul petelor. Rezultatul este o piele fara pete, cu un tonus uniform si mai luminoasa. Foarte potrivit pentru toate tipurile de piele si pentru toti cei preocupati de protejarea, prevenirea si reducerea petelor de pe pielea lor. Poate fi folosit tot timpul anului!

Recomandari de utilizare:

Dupa curatarea tenului se aplica lichidul pe zona care trebuie tratata si se maseaza usor, ziua inainte de expunerea la soare.

Prezentare: 
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review