Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital

  • -10%
Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
3800

Petele rosii, de piele descuamata sunt neutralizate.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital

  • Piele descuamată și cu roșeață
  • Reduce nivelul scuamelor seboreice
  • Fără parfum
  • Fără coloranți
  • Testat sub control dermatologic

Descriere Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital:

Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital  conține ingrediente cu acțiune complementară în îngrijirea pielii sensibile cu roșeaţă și scuame, localizate în zonele bogate în sebum: în jurul nasului, sprâncenelor și pe frunte.

Conține Acid Lactic pentru îndepărtarea scuamelor și Zanthalene cu acțiune de calmare prin diminuarea senzației de înțepături și disconfort și a roșeții pielii.

Mod utilizare Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital:

Se aplică pe fața umedă, se spumează, se lasă să acționeze câteva minute, apoi se îndepărtează cu apă. Se folosește dimineața și seara, în asociere cu Crema pentru Piele cu Roșeață și Scuame.

Ingrediente Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital:

Ingredientele active și rolul lor

Piroctone olamina şi gluconatul de zinc îşi potenţează reciproc acţiunea antifungică şi cea de reglare a secreţiei de sebum.

Acidul lactic este un keratolitic blând, favorizând îndepărtarea scuamelor inestetice. Îmbunătățește gradul de hidratare al pielii.

Zanthalene acționează la nivelul joncțiunii neuro-musculare, având efecte de calmare imediată prin diminuarea senzației de înțepături și disconfort și a roșeții pielii.

Crovol A70 este agent de condiționare, împreună cu sistemul blând de surfactanți contribuind la creșterea stării de confort a pielii.

Listă ingrediente Gel Spalare Piele cu Roseata si Scuame H3 Derma+, 4110, 150ml, Gerovital:

Aqua, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, PEG-60 Almond Glycerides, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamide DEA, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Undecylenamidopropyl Betaine, Zinc Gluconate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Piroctone Olamine, Zanthoxylum bungeanum fruit extract, Lactic acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Zinc Chloride, Oleyl Alcohol

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review