Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml

  • -10%
Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548491486

Pentru toate tipurile de ten.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
ACHIZITIONEAZĂ UN PRODUS Fillerina Cleansing Collection SI PRIMESTI 1X TERMOS

Descriere: Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml

Proprietati Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml:

  • este o spumă de curățare blândă, cu o textură aerată, ce curăță blând și în profunzime, îndepărtând impuritățile, lăsând pielea revigorată și catifelată;
  • conține 12 tipuri de molecule de acid hialuronic, oligoelemente și minerale, precum și complexul de protecție și refacere a microbiomului pielii.

Mod de utilizare Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml:

Distribuiți 2-3 doze de spumă de curățare, masați ușor pe piele, apoi clătiți. Poate fi folosit dimineața și seara, chiar și pentru a completa rutina de curățare după Balsamul pentru curățare intensă sau după Uleiul pentru curățare profundă, pentru a îndepărta orice urmă de impurități.

Este potrivită pentru rutina de curățare dublă, ca și al 2-lea pas, deoarece elimină orice urmă de ulei sau produs de curățare rămasă pe față după prima fază de curățare.

Ingrediente Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml:

Aqua, Sorbitol, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Parfum, Lonicera Caprifolium Extract, Disodium EDTA, Lonicera Japonica Extract, Propylene Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Inulin, Maltodextrin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus Ferment, Hyaluronic Acid, Calcium Chloride, Cupric Chloride, Ferric Chloride, Magnesium Chloride, Manganese Chloride, Zinc Chloride, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin.            

Precautii Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml: 

Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de lumină și căldură. În caz de contact cu zona ochilor, clătiți imediat cu apă din abundență.

Prezentare Fillerina Cleansing Collection Spuma de curatare pentru fata, 150ml:

150 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-05 10:16:03
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review