Primer baza de machiaj Luminizing, 30 ml, Gerovital

Primer baza de machiaj Luminizing, 30 ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P548489023

Gerovital Beauty Baza pentru Machiaj Luminizing este un primer potrivit tenului normal, dar ușor deshidratat și tern, ce are nevoie de luminozitate și uniformizare.

Descriere Primer baza de machiaj Luminizing, 30 ml, Gerovital

Gerovital Beauty Baza pentru Machiaj Luminizing este un primer potrivit tenului normal, dar ușor deshidratat și tern, ce are nevoie de luminozitate și uniformizare.
Acest primer, pe lângă faptul că uniformizează suprafața pielii pentru aplicarea fondului de ten, este îmbogățit cu acid hialuronic, pentru extra hidratare.
Mod utilizare
Se întinde în strat uniform pe toată fața.
Poate fi aplicat într-un machiaj simplu, fresh, de vară, ori ca bază în construcția unui look elaborat.
Ingredientele active și rolul lor
Acid hialuronic de masă moleculară mare - aderă perfect la suprafața pielii unde formează un film continuu, ce contribuie atât la netezirea tenului, cât și la îmbunătățirea gradului de hidratare al acestuia.
3 micropigmenți de interferență, care generează, printr-un efect optic, refexii ale luminii ce asigură un „glow” subtil, mătăsos, iluminând tenul.
Listă ingrediente
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, CI 77891.
Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review