FDT Dermablend Corector 45, Vichy

  • -20%
FDT Dermablend Corector 45, Vichy -  - VICHY
Vichy
P459847793
Formula inovatoare a fondului de ten corector fluid Dermablend 45 imbina o concentratie mare de pigmenti, alaturi de acid salicilic si eperulina, pentru o actiune terapeutica si o acoperire optima [...]

Descriere: FDT Dermablend Corector 45, Vichy

Formula inovatoare a fondului de ten corector fluid Dermablend 45 imbina o concentratie mare de pigmenti, alaturi de acid salicilic si eperulina, pentru o actiune terapeutica si o acoperire optima a tenului cu imperfectiuni.

Este usor de aplicat si ofera o acoperire perfecta pentru un rezultat natural si pentru confort de-a lungul intregii zile. Fondul de ten corector Dermablend 45 are o tripla actiune: grad ridicat de acoperire timp de 16 ore, un rezultat estetic autentic si confort optim si reduce vizibil imperfectiunile pielii.



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review