Avene Tolerance Control Balsam, 40 ml

Avene Tolerance Control Balsam, 40 ml -  - AVENE
AVENE
P479851037

 Calmeaza si reduce senzatia de disconfort cutanat. Balsamul este ideal pentru pielea hipersensibila, reactiva, alergica sau intoleranta.

[...]

Descriere: Avene Tolerance Control Balsam, 40 ml

Crema calmanta pentru piele hipersensibila, reactiva, cu intoleranta sau cu tendinta alergica. Calmeaza pielea in 30 de secunde si diminueaza pe termen lung disconfortul cutanat, toleranta ridicata, atenueaza senzatiile de incalzire, de tensiune, furnicaturi, de disconfort. Reface bariera de la nivelul pielii in 48 h datorita compozitiei sale 100% biomimetica ce imita a pielea. Controleaza pe termen lung hiper-reactivitatea cutanata, pentru pielea reactiva. Produs cosmetic steril.

Ingrediente: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ETHYLHEXYL PALMITATE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. SQUALANE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.

Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara pe fata si gat.

Precautii: Doar pentru utilizare externă.

Forma de prezentare: 40ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review