Ziaja crema fermitate alge marine, 50 ml

Ziaja crema fermitate  alge marine, 50 ml -  - ZIAJA
Ziaja
P459822144
Produsul contribuie la recăpătarea elasticității pielii și este predestinat utilizării zilnice. Eficiența cremei se datorează extractului de alge verzi, albastre și maro, a vitaminei E, [...]

Descriere: Ziaja crema fermitate alge marine, 50 ml

Produsul contribuie la recăpătarea elasticității pielii și este predestinat utilizării zilnice.

Eficiența cremei se datorează extractului de alge verzi, albastre și maro, a vitaminei E, a uleiului de rapiță și a D-panthenolului din compoziție. Crema are acțiuni hidratante, nutritive, liniștitoare, de tonifiere, antioxidare și antiinflamatoare. Produsul întărește fibrele de colagen, crește în mod semnificativ densitatea și elasticitatea pielii, reduce adâncimea ridurilor și protejează împotriva razelor UV. Acest produs demonstrează eficacitatea sa în cel mai scurt timp, conferind tenului tinerețe și atractivitate!

Ingrediente:

Pelvetia canaliculata, laminaria digitata, enteromorpha compressa, porphyra ombilicalis, hydro-retinol, Canola oil, provitamin B5 (D-panthenol).

Mod de utilizare:

Se foloseste zilnic dupa curatarea tenului. Pentru rezultate optime se recomanda si utilizarea celorlalte produse din gama Marine Algae Spa de la Ziaja.

Recomandata persoanelor peste 30 ani cu ten normal si uscat.

Cantitate:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review