Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml

Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml -  - URIAGE
Uriage
P548489880

Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml conține 1,5% Acid Hialuronic, pur și natural, ce acționează asupra semnelor de deshidratare (riduri fine, disconfort, piele ternă etc.).

[...]

Descriere: Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml

 Textura sa ultra-lejeră se întinde și se absoarbe ușor în piele, restabilind mecanismele naturale de hidratare. În urma aplicării serumului, pielea își recapătă fermitatea, devine mai netedă, hidratată și mai catifelată. Îmbunătățește calitatea pielii.

Formula sa de bază este îmbogățită cu acid hialuronic (concentrație de 1,5%). Acest ingredient activ permite formarea unei pelicule protectoare la suprafața pielii. Ridurile fine de deshidratare sunt netezite, iar pielea devine mai catifelată și mai luminoasă.

Acid hialuronic cu greutate moleculară medie/scăzută: hidratează (limitează pierderea de apă), redă fermitatea (efect de hidratate cutanată ce restabilește procesul de înmagazinare a unei cantități mari de apă).

Acid hialuronic cu greutate moleculară foarte mică: redă tonusul și elasticitatea pielii (prin stimularea fibroblastelor – acestea stau la baza stimulării naturale a acidului hialuronic la nivelul dermului).

Formula sa, îmbogățită cu [Aquaxyl + Extract de floare de nalbă], stimulează hidratarea straturilor cutanate și le protejează de agresiunile externe. Pielea este hidratată progresiv, timp îndelungat.

Acest serum, cu o textura lejeră, se întinde ușor pe piele și redă confortul cutanat. Parfumul său plăcut subliniază gama EAU THERMALE și îi oferă specificitate: aromă de bergamotă și de piersici, cu note de lăcrămioare și o bază de cedru.

Pe lângă beneficiile sale de hidratare, Apa Termală Uriage catifelează și calmează toate tipurile de piele, chiar și pe cele mai sensibile, grație celor două brevete exclusive Uriage (LN Modul și Barrier Patent) - acestea protejează și contribuie la apărarea naturală a pielii.

97% ingrediente de origine naturală.

Testat sub control dermatologic.

Cu parfum.

Mod de utilizare Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml: 

Aplicați 2 - 3 picături de serum dimineața și seara, înaintea Cremei hidratante Eau Thermale, pe pielea curată și uscată.

Ingrediente Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml:

AQUA (WATER, EAU) - GLYCERIN - DIGLYCERIN - SODIUM LACTATE- SODIUM HYALURONATE - XYLITYLGLUCOSIDE - 1,2-HEXANEDIOL - POLYSORBATE 20 -ANHYDROXYLITOL - CITRIC ACID - SODIUM BENZOATE - XYLITOL - GLUCOSE - PARFUM (FRAGRANCE) - ALTHAEA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT.

Precautii Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml:

Evitați contactul cu ochii.

Prezentare Uriage Eau Thermale Serum Booster HA, 30ml:

30 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review