Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant

  • -10%
Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P459821107

Asigura-i tenului tau ingredienetele antirid necesare  pentru a umple ridurile profunde, a reface structura pielii si a-i imbunatati aspectul. 

[...]

Descriere: Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant

 Descopera gama de ingrijire a tenului Hyaluronic Gold, aliatul tau pentru a arata cat mai bine in fiecare zi.

Proprietati Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant:

  • Acid hialuronic: molecula miraculoasa cu putere extraordinara de a retine apa, ajuta la diminuarea ridurilor, reconturarea si refacerea elasticitatii tenului.
  • Extract de orez maturat: bogat in minerale si aminoacizi, ajuta la imbunatatirea aspectului tenului, reduce petele pigmentare si decolorarile, pentru un ten luminos si reintinerit!
  • Vitamina B3 confera tenului rezistenta si un aspect impecabil si radiant.

Ingrediente Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant:

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, MICA, SODIUM HYALURONATE, 1,2-HEXANEDIOL, AGAR, ALLANTOIN, CALCIUM ALGINATE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GELLAN GUM, PARFUM, POLYSORBATE 20, SACCHAROMYCES/RICE BRAN FERMENT, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77891.

Mod de utilizare Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant:

La pompare, perlele se sparg pentru a elibera un ser satinat, care este absorbit rapid de piele. Aplicati in fiecare zi si seara pe pielea curata de pe fata, gat si decolteu. Masati usor cu miscari circulare, evitand zona ochilor. Pentru a maximiza efectele se aplica inainte de crema de fata.

Forma de prezentare Serum Antirid Hyaluronic Gold, 30ml, Elmiplant:

30ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review