Ser concentrat cu efect de reumplere Hyaluron Active B3, 30ml, Avene

  • -15%
Ser concentrat cu efect de reumplere Hyaluron Active B3, 30ml, Avene -  - AVENE
AVENE
P548488361

Datorită formulei sale minimaliste care conține doar 8 ingrediente, acest ser readuce fermitatea pielii după doar 15 zile de aplicare.

[...]

Descriere: Ser concentrat cu efect de reumplere Hyaluron Active B3, 30ml, Avene

Proprietati:
- cu o concentrație bogată în acid hialuronic pur (1,5%: Greutate moleculară mare și mică) și niacinamidă (6%) pentru a acționa asupra cauzei îmbătrânirii și pentru a prelungi viața celulelor;
- datorită formulei sale minimaliste care conține doar 8 ingrediente, acest ser readuce fermitatea pielii după doar 15 zile de aplicare;
- după 15 zile, pielea este mai fermă și mai elastică, eficacitate reală în forma sa cea mai pură;
- acest ser fără parfum este potrivit pentru toate zonele feței, chiar și pentru conturul ochilor;
- serul concentrat Hyaluron Activ B3 este un produs de ingrijire ecologic care conține 94% ingrediente de origine naturală, fără ingrediente de origine animală, într-un recipient cu pipetă din sticlă reciclabilă.

Mod de utilizare:
O dată sau de două ori pe zi.
Aplicați 1- 2 picături pe față, conturul ochilor, gât și decolteu, dimineața și/sau seara, singur sau înaintea altor produse de îngrijire folosite.

Ingrediente:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). NIACINAMIDE. GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. SODIUM HYALURONATE. ADENOSINE. CITRIC ACID. SODIUM BENZOATE.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review