Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay

Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P548491528

Cu trei tipuri de acid hialuronic si vitamina B5 potrivit si pentru tenul sensibil, fara parfum.

[...]

Descriere: Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay

Proprietati Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay:

  • formulă de ser de 5 ori mai concentrată în Acid Hialuronic comparativ cu Hyalu B5 Serum ce amplifică efectul anti-îmbătrânire și asigură un efect imediat ca de lifting, țintind ridurile, pierderea volumului și tonicitatea pielii sensibile;
  • ajută la repararea funcției barierei pielii și la reînnoirea celulară, în timp ce atinge o eficacitatea optimă fără a compromite toleranța chiar și pentru pielea sensibilă;
  • fără parfum.

Mod de utilizare Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay:

Aplicați 3-4 picături dimineața și/sau seara pe față, gât și decolteu. Aplicați pe pielea curată înainte de a folosi ser sau cremă hidratantă.    

Ingredienet active Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay:

Acid hialuronic triplu indică faptul că formula are trei tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculară mare, greutate moleculară micro și fragmentată, care acționează în mod complementar pentru a ajuta acțiunea de umplere, hidratare și reparare a pielii.

Vitamina B5 ajută la repararea pielii. Cunoscut și sub numele de Pantenol, calmează și ajută în procesul de regenerare a pielii.

Cuprul albastru ajută la repararea pielii.

Ingrediente Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay:

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PANTHENOL, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, ADENOSINE, COPPER GLUCONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Prezentare Ser Antirid Hyalu B5 Booster 15ml, La Roche Posay:

15 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-12 10:15:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review