Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital

  • -10%
Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P548490369

Booster antirid, vitaminizare si luminozitate.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital

Serul este destinat asigurării unui aspect radiant, întinerit, strălucitor al tenului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C stabilă, serul se adresează persoanelor cu hiperpigmentare, cu neuniformități ale nuanței pielii sau cu semne de îmbătrânire prematură, evidențiate de o deshidratare accentuată, riduri și pierderea tonusului.

Ingrediente active si beneficii Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital: 

Vitamina C prezentă sub forma unui derivat solubil, stimulează sinteza colagenului, contribuie la redarea elasticitații și tonusului pielii, la întărirea barierei de protecție a pielii, diminuează liniile fine și ridurile.

Vitamina E un antioxidant consacrat, combate factorii cu acţiune nocivă asupra pielii, neutralizează radicalii liberi şi asigură o regenerare rapidă a pielii.

Vitamina A stimulează procesele de reînnoire celulară epidermală și sinteza de glicozaminoglicani și normalizează procesul de cheratinizare. Pielea se autoregenerează din profunzime, devine mai elastică, mai hidratată, ridurile se reduc. 

Acidul Hialuronic cu masă moleculară mare (peste 1800 kDa) asigură un efect de hidratare imediată, la suprafața pielii, printr-un film non ocluziv care leagă apa și împiedică pierderile de apă din interiorul dermului.

Mod de aplicare Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital:

  1. Utilizarea în cadrul rutinei săptămânale. Pentru o regenerare accelerată a pielii expuse zilnic stresului cotidian și radiațiilor UV și pentru iluminarea pielii se utilizează de 2-3 ori pe săptămână. Se aplică 4-5 picături pe față, gât și decolteu, masând ușor până la absorbția completă, după care se aplică o cremă de întreținere zilnică.
  2. Utilizarea în serii limitate. Pentru decoloroarea petelor și iluminarea pielii, serul se folosește zilnic, în serii de câte cel puțin 3 săptămâni, după care se face o pauză de o săptămână - 10 zile, apoi se poate relua. Se aplică dimineața, pe tenul curat. Se folosesc 4-5 picături pe față, gât și decolteu, și se masează delicat pe piele până la absorbția completă, după care se aplică crema de întreținere zilnică.

Precautii Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital:

Tratamentul nu se va efectua în timpul sezoanelor cu soare puternic, deoarece, în urma tratamentului, pielea devine mai predispusă la apariția petelor pigmentare. 

A se evita contactul cu ochii!

Ingrediente Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital:    

Aqua, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, BHT, Sodium Hydroxide.

Prezentare Ser Antirid 10% Vitamina C, H3 Derma+, 4150, 15ml, Gerovital:

15 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review