Revuele Fluid cu ulei de argan pentru față, 7 bucati/2ml

Revuele Fluid cu ulei de argan pentru față, 7 bucati/2ml -  - REVUELE
Revuele
P548488559

Fluid concentrat cu ulei de argan și un complex antioxidant pentru față, gât și decolteu - Revuele Argan Oil Ampoules Concentrated Fluid este un produs special conceput pentru îngrijirea tuturor tipurile de piele.

[...]

Descriere: Revuele Fluid cu ulei de argan pentru față, 7 bucati/2ml

Fluid concentrat cu ulei de argan și un complex antioxidant pentru față, gât și decolteu - Revuele Argan Oil Ampoules Concentrated Fluid este un produs special conceput pentru îngrijirea tuturor tipurile de piele. Acesta asigură efecte anti-îmbătrânire, hidratante, nutritive, revitalizante și revigorante. Fluidul este bazat în proporție de 80% pe acizi grași nesaturați, oligoelemente, acizi omega 6 și 9, antioxidanți și vitamine. De asemenea, Revuele Argan Oil Ampoules Concentrated Fluid ajută la refacerea stratului hidro-lipidic al pielii și oferă o protecție fiabilă împotriva factorilor nocivi externi. În doar câteva momente, produsul hidratează perfect, conferă catifelare, elasticitate și tonifiere pielii, calmează iritațiile și netezește ridurile.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea curată și uscată a feței, cu mișcări lejere de masaj și tapotare a pielii. Poate fi folosit ca produs autonom, sau în combinație cu o cremă hidratantă, care se aplică la câteva minute după fluid.

Prezentare:
7 bucati/2 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review