Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade

  • -10%
Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade -  - BIOTRADE
Biotrade
P548491533

Reduce liniile si ridurile fine, hidrateaza in profunzime, creste elasticitatea si ofera un aspect mai tanar pielii.

[...]

Descriere: Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade

Proprietati Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade:

Reduce liniile și ridurile fine, hidratează în profunzime, crește elasticitatea și oferă un aspect mai tânăr pielii. O formulă cu două tipuri de retinol, vitamina B5 și probiotic, ce hidratează și reduce vizibil semnele de îmbătrânire. Reduce liniile și ridurile fine, uniformizează tenul, crește elasticitatea și reface aspectul strălucitor al pielii. Masca pentru față cu retinol acționează în profunzime pe parcursul întregii nopți, pentru a reda tenului dimineața, după îndepărtarea ei, un aspect mai radiant, catifelat și tânăr.Conține un retinoid nou din generația a 4-a – retinoat de hidroxipinacolonă (HPR), ce se caracterizează printr-o eficiență înaltă și o acțiune mai rapidă comparativ cu moleculele de retinol standard. Este activat direct în piele, fără a fi nevoie de un pas suplimentar de metabolizare. HPR este blând cu pielea – nu irită și nu înroșește, ceea ce înseamnă că introducerea lui în rutina anti-age zilnică nu necesită timp pentru adaptare. Are un profil de toleranță excelent și este foarte stabil. Spre deosebire de alți retinoli, HPR nu își pierde eficiența după deschiderea ambalajului.

Mod de utilizare Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade:

Aplicați seara pe fața curată și uscată, până la deplina absorbție. Folosiți de trei ori pe săptămână, ca un ultim pas în îngrijirea pielii și în loc de cremă de noapte. Este obligatorie utilizarea pe parcursul zilei a cremei cu fotoprotectie SPF 50+. Nu combinati cu alte produse de fata care contin retinol.

Ingrediente Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade:

aqua, panthenol, caprylic/capric triglyceride, squalane, urea, inulin, arachidyl alcohol, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, polyacrylamide, glyceryl stearate, peg-100 stearate, behenyl alcohol, yogurt powder, glycerin, dimethicone, parfum, c13-14 isoparaffin, retinyl palmitate, hydroxypinacolone retinoate, arachidyl glucoside, tetrasodium edta, laureth-7, ethylhexylglycerin

Prezentare Retinol 0,5% crema masca de noapte, 50ml, Biotrade:

50 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-12 09:45:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review