Nivea Crema de Noapte Cellular Anti-age, 50ml

  • -10%
Nivea Crema de Noapte Cellular Anti-age, 50ml -  - NIVEA
NIVEA
P438800264
Formula Nivea Cellular Antiage Cremă de noapte are o combinaţie de ingrediente active la nivel celular compatibilă la nivelul pielii: Acid Hialuronic, Extract de Magnolie şi Creatină. Ridurile sunt [...]

Descriere: Nivea Crema de Noapte Cellular Anti-age, 50ml

Formula Nivea Cellular Antiage Cremă de noapte are o combinaţie de ingrediente active la nivel celular compatibilă la nivelul pielii: Acid Hialuronic, Extract de Magnolie şi Creatină. Ridurile sunt reduse. Rezultate dovedite în îmbunătăţirea fermităţii tenului şi refacerea acestuia. Tenul este reîmprospătat, fiind intens hidratat. Tenul rămâne frumos şi catifelat. Folosită cu regularitate, această formulă accelerează viteza de regenerare a pielii – un indicator al vitalităţii celulare şi al tenului întinerit. Formula sa hrănitoare ajută regenerarea tenului pe timpul nopţii. Textura bogată pătrunde uşor în piele şi este absorbită imediat, oferind o senzaţie confortabilă şi eficienţă în lupta împotriva ridurilor.

Data ultimei actualizari: 2023-10-27 14:44:58
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review