Nivea crema antirid Q10 contur ochi

Nivea crema antirid Q10 contur ochi -  - NIVEA
NIVEA
I6006
Crema de ochi anti-rid NIVEA Q10 Power mareste nivelul de coenzima Q10 si creatina proprii tenului, lupta impotriva ridurilor, reduce si previne aparitia ridurilor. Q10 si creatina sunt ingrediente [...]

Descriere: Nivea crema antirid Q10 contur ochi

Crema de ochi anti-rid NIVEA Q10 Power mareste nivelul de coenzima Q10 si creatina proprii tenului, lupta impotriva ridurilor, reduce si previne aparitia ridurilor. Q10 si creatina sunt ingrediente active ce se regasesc in mod natural in ten. Odata cu varsta, nivelul acestora scade, lasandu-l fara energia necesara pentru a se regenera. In timp, acesta este mai predispus la aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii. Gama NIVEA Q10 Power contine coenzima Q10 proprie pielii si creatina, intr-o formula ce lupta impotriva ridurilor - in armonie cu pielea ta. Beneficii: • Formula usoara se absoarbe rapid. • Este special dezvoltata pentru zona sensibila din jurul ochilor. • Diminueaza aspectul cearcanelor. • Formula potrivita si pentru persoanele care poarta lentile de contact. • Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic si oftalmologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review