Melcfort Supreme Care Crema Hidratanta SPF10, 35+, 50ml, Gerocossen

Melcfort Supreme Care Crema Hidratanta SPF10, 35+, 50ml, Gerocossen -  - GEROCOSSEN
Gerocossen
P548490986

Melcfort Supreme Care Crema Hidratanta SPF10, 35+, 50ml, Gerocossen  are o formula special creata pentru hidratarea pielii si combaterea primelor riduri.

[...]

Descriere: Melcfort Supreme Care Crema Hidratanta SPF10, 35+, 50ml, Gerocossen

Melcfort Supreme Care Crema Hidratanta SPF10, 35+, 50ml, Gerocossen  are o formula special creata pentru hidratarea pielii si combaterea primelor riduri, pe baza unui complex inovator de substante active:  

Extractul natural din secreția melcului, bogat in proteine, aminoacizi, colagen, elastina, mucopolizaharide, stimuleaza sinteza colagenului si elastinei si favorizeaza reinnoirea celulara, metinand tonusul pielii;

Vitamina C lipozomala patrunde in profunzimea epidermei unde elibereaza vitamina C, stimuland sinteza colagenului si protejand impotriva radicalilor liberi; 

Uleiul de karanja este un filtru natural ce protejeaza pielea de radiatiile UV.

 Cu o formula usoara, avand 94 % ingrediente naturale, crema patrunde rapid in piele, o hidrateaza,  intarzie imbatranirea prematura si previne aparitia ridurilor. Pielea ramane supla si neteda.

Alte informatii:

Tip ten: toate tipurile de ten

Utilizare: zilnic

Varsta: 35+

Continut: 50 ml

Testat dermatologic



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review