Melcfort Supreme Care Crema Antirid SPF10 55+, 50ml, Gerocossen

Melcfort Supreme Care Crema Antirid SPF10 55+,  50ml, Gerocossen -  - GEROCOSSEN
Gerocossen
P548490985

Melcfort Supreme Care Crema Antirid SPF10 55+,  50ml, Gerocossen este o crema luxurianta, un veritabil elixir de tinerete, contine 94% ingrediente de origine naturala si un complex inovator de substante active naturale in care efectul antirid al extractului de melc este potentat de catre retinol.

[...]

Descriere: Melcfort Supreme Care Crema Antirid SPF10 55+, 50ml, Gerocossen

Extractul natural din secretia melcului, bogat in proteine, aminoacizi, colagen, elastina, mucopolizaharide, stimuleaza sinteza colagenului si elastinei, regenereaza epiderma si imbunatateste structura pielii;

Retinolul, considerat molecula antirid prin excelenta, echilibreaza functiile pielii, stimuleaza reinnoirea celulara si confera catifelare tenului.

Prin folosirea zilnica a cremei, ridurile se reduc si aspectul pielii se imbunatateste.Conține ulei de karanja, filtru natural ce protejează pielea de radiațiile UV.

Alte informatii:

Tip ten: toate tipurile de ten

Utilizare: zilnic

Varsta: 55+

Continut: 50 ml

Testat dermatologic



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review