Melcfort Supreme Care Crema Antirid, SPF10 45+, 50ml, Gerocossen

Melcfort Supreme Care Crema Antirid, SPF10 45+, 50ml, Gerocossen -  - GEROCOSSEN
Gerocossen
P548490984

Melcfort Supreme Care Crema Antirid, SPF10, 45+, 50ml, Gerocossen cu o formula noua, inovatoare, special creata pentru prevenirea imbatranirii premature a tenului.

[...]

Descriere: Melcfort Supreme Care Crema Antirid, SPF10 45+, 50ml, Gerocossen

Melcfort Supreme Care Crema Antirid, SPF10 45+, 50ml, Gerocossen cu o formula noua, inovatoare, special creata pentru prevenirea imbatranirii premature a tenului, pe baza unui complex de substante active:  

Extractul natural din secretia melcului, bogat in proteine, aminoacizi, colagen, elastina, mucopolizaharide, stimuleaza sinteza colagenului si elastinei, favorizeaza reinnoirea celulara si revitalizeaza pielea;

Vitamina E este un antioxidant puternic ce combate radicalii liberi, prevenind aparitia ridurilor. Hidrateaza pielea uscata si îmbunatateste aspectul pielii.

Ulei de karanja – filtru natural ce protejeaza pielea de radiatiile UV.

 Imbogatita cu unt de shea si ulei de avocado, crema hidrateaza pielea, intarzie îmbatranirea prematura, estompeaza ridurile. Pielea ramane neteda si catifelata.

Alte informatii:

Tip ten: toate tipurile de ten

Utilizare: zilnic

Varsta: 45+

Continut: 50 ml

Testat dermatologic



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review