Galenic Ophycee Crema Noapte, 50ml

  • -8%
Galenic Ophycee Crema Noapte, 50ml -  - GALENIC
Galenic
P479848735
Descriere: Ingrijire antirid de noapte: netezeste si relaxeaza ridurile. Elibereaza extractul absolut de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar. Asocierea cu rasini naturale, care o data pastrunse in riduri, [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza orice produs Galenic si primesti o trusa de voiaj

Descriere: Galenic Ophycee Crema Noapte, 50ml

Descriere:

Ingrijire antirid de noapte: netezeste si relaxeaza ridurile. Elibereaza extractul absolut de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar. Asocierea cu rasini naturale, care o data pastrunse in riduri, se expandeaza, estompeaza ridurile pe parcursul noptii. Dimineata, fata este cu adevarat odihnita.

Pentru toate tipurile de ten.

Aceasta crema catifelata elibereaza ingredientele active pe parcursul noptii pentru netezirea, tonifierea si intinerirea tenului. Combinatie de trei agenti antirid unici intr-o crema activa: algele albastre, cunoscute ca fiind originea vietii pe pamant si a caror energie revitalizanta extraordinara contribuie la tonifierea si atenuarea ridurilor din interior; AND/HP, activator celular puternic, cu proprietati de reparare pe timpul noptii.

Ingrediente active:

Extract absolut din alge albastre

acid hialuronic

Vitamina E

Mod de utilizare:

Aplicati seara pe fata si pe gat.

Prezentare:

50 ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review