Fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution, 10 fiole x 2 ml, Farmec

  • -8%
Fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution, 10 fiole x 2 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
W58818
Fiolele contin un ser bogat in Superoxid Dismutazǎ si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intens hidratante si de netezire a ridurilor. Continutul unei fiole se rastoarna in palma

Descriere Fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution, 10 fiole x 2 ml, Farmec

Fiolele contin un ser bogat in Superoxid Dismutazǎ si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intens hidratante si de netezire a ridurilor.
Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata.
Adresabilitate
Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa.
Lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior astfel ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.
Efectul anti-age este potentat si prin Superoxid Dismutaza care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina cat si pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adanci.
Utilizare
Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament. Pentru efecte de durata, acest tratament se aplicǎ lunar.
Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Gerovital H3 Evolution.
Beneficii
Dupǎ 28 de zile de utilizare:
Reduce adancimea ridurilor profunde cu pana la 24%*.
Nivelul de hidratare a crescut cu pana la 66.7% dupa o ora de la prima aplicare*.
*Evaluare instrumentala
Prezentare:
10 fiole x 2 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.