Fiole antirid Liftactiv Specialist Peptide-C, 10 fiole, Vichy

recomandare dermatolog
Fiole antirid Liftactiv Specialist Peptide-C, 10 fiole, Vichy - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - VICHY
Vichy
P459820882
Fiolele au o concentrație ridicată în ingrediente active folosite în dermatologie, alese pentru a oferi o eficacitate specifică împotriva principalelor semne de îmbătrânire a pielii. Pentru femeile
Se incarca ofertele...

Descriere Fiole antirid Liftactiv Specialist Peptide-C, 10 fiole, Vichy

Fiolele au o concentrație ridicată în ingrediente active folosite în dermatologie, alese pentru a oferi o eficacitate specifică împotriva principalelor semne de îmbătrânire a pielii.

Pentru femeile ce prezintă linii fine, riduri, lipsa de fermitate a pielii, lipsa de luminozitate. Formatul de fiolă asigură că eficacitatea ingredientelor active este păstrată, și garantează prospețime pentru fiecare utilizare. Ingrediente active: 10% vitamina C pură, bio-peptide, acid hialuronic de origine naturală.

Mod de utilizare:

1. Loviți ușor vârful fiolei pentru a vă asigura că tot lichidul se duce către bază.

2. Folosiți ambele mâini și un șervețel pentru a rupe fola.

3. Răsuciți vârful aplicatorului de plastic pentru a îndepărta căpăcelul, apoi puneți-l deoparte. Adăugați aplicatorul pe fiola deschisă, apăsând până se oprește.

4. Îndreptați fiola în jos și agitați-o ușor. Apăsați pe bulele din părți, apoi distribuiți jumătate de fiola în palme, pentru o singură aplicare.

5. Aplicați pe tot tenul, zona gâtului și conturul ochilor. Evitați conturul genelor.

6. Pentru o eficacitate specifică, masați ușor liniile ochilor, obrajii, conturul gâtului, fruntea și liniile de expresie.

7. Închideți aplicatorul cu capăcelul de plastic pentru păstrarea formulei și evitarea pierderii conținutului.

8. Așteptați 30 de secunde ca produsul să fie absorbit înainte de aplicarea rutinei de îngrijire.

Prezentare:

10 fiole x 1.8 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.