Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml

  • -10%
Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548491464

Reprezinta completarea ideala a ritualului de curatare, fiind ultimul pas in rutina de curatare si, in acelasi timp, primul pas al rutinei de ingrijire a tenului.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
ACHIZITIONEAZĂ UN PRODUS Fillerina Cleansing Collection SI PRIMESTI 1X TERMOS

Descriere: Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml

Caracteristici Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml:

  • consistenta sa lichida si foarte usoara calmeaza pielea si o face sa fie formula ideala pentru toate tipurile de ten;
  • excelenta ca faza pregatitoare pentru tratamentele ulterioare si pentru stratificarea acestora, permite pielii sa-si recapete pH-ul fiziologic, oferind hidratare si o senzatie revigoranta;
  • bogata in 12 tipuri de molecule de acid hialuronic Fillerina, care nu doar asigura un nivel ridicat de hidratare, dar ajuta in acelasi timp pielea sa-si recapete fermitatea si netezimea;
  • oligoelementele, mineralele si complexul de protectie si refacere a microbiomului pielii incluse in formula, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii si favorizeaza o mai buna absorbtie a tratamentelor ulterioare.

Ingrediente Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml:

Aqua, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Algin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Inulin, Maltodextrin, Propylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus Ferment, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Cupric Chloride, Ferric Chloride, Magnesium Chloride, Manganese Chloride, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Zinc Chloride.

Mod de utilizare Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml:

Se dozeaza cateva picaturi de esenta in palme si se distribuie pe fata si pe gat. Tapotati esenta pe piele pana cand aceasta se absoarbe complet. Utilizati de doua ori pe zi, pe tenul curatat in prealabil. Asteptati ca pielea sa se usuce inainte de a aplica tratamentele ulterioare (geluri, seruri, creme etc.).

Precautii Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml:

  • Numai pentru uz extern.
  • Evitati contactul cu ochii.
  • A nu se inghiti.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • A se feri de lumina si caldura.
  • In caz de contact cu zona ochilor, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Forma de prezentare Fillerina Cleansing Collection Esenta pentru fata, 100ml:

100ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-01 15:50:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review