Crema pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec

  • -10%
Crema pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
9862356
Datorită Retinolului care accelerează procesele enzimatice și diviziunea celulară, pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior. Conține Retinol condiționat “Retinol Molecular Film”, capabil să livreze pielii Retinol [...]

Descriere: Crema pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec

Datorită Retinolului care accelerează procesele enzimatice și diviziunea celulară, pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior.
Conține Retinol condiționat “Retinol Molecular Film”, capabil să livreze pielii Retinol pur stabil, cu penetrare crescută în profunzimea dermului.
Cremă este special concepută pentru prevenirea apariției ridurilor. Conține Retinol condiționat în formă “Retinol Molecular Film”, capabil să livreze pielii Retinol pur stabil, cu penetrare crescută în profunzimea dermului. Datorită Retinolului care accelerează procesele enzimatice și diviziunea celulară, pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior. Procesele metabolice sunt normalizate și apariția ridurilor este încetinită. Asocierea cu Sepilift și Vitaminele A și E susține aceste efecte prin sinergism de acțiune.
Mod de utilizare:
Se aplică zilnic, pe față , gât și decolteu.
Este recomandată evitarea expunerii la soare și evitarea utilizării cremei pe perioada sarcinii.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review