Crema antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 Gerovital Plant, 50 ml, Farmec

Crema antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 Gerovital Plant, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P438794763
Cremă antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 este destinată îngrijirii tenurilor normale sau cu tendința de uscare, asigurând protecție împotriva proceselor de fotoimbătrănire a pielii.

Descriere Crema antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 Gerovital Plant, 50 ml, Farmec

Cremă antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 este destinată îngrijirii tenurilor normale sau cu tendința de uscare, asigurând protecție împotriva proceselor de fotoimbătrănire a pielii.
Proprietăți:
- corectează liniile fine și ridurile;
- asigură protecție împotriva proceselor de fotoimbătrănire a pielii;
- restabilește echilibrul microbiomului pielii, asigurând o piele sănătoasă, capabilă de regenerare;
- 91% ingrediente de origine naturală;
- antirid și efect multiprotector.
Ingrediente active:
Sepilift DPHP, sursa naturală de hidroxiprolină, inițiază și susține sinteza fibrelor de colagen și elastină. Prin această acțiune antirid sunt corectate liniile fine și ridurile. Pielea devine mai tonică, mai elastică, crescând funcția de suport a acesteia.
Vitamina C lipozomală acționează sinergic cu Sepilift DPHP pentru producerea fibrelor de colagen. Datorită efectului antioxidant puternic, acționează sinergic cu Vitamina A pentru protejarea fibrele proteice deja existente și a celor nou formate împotriva stresului oxidativ.
Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din extract standardizat din rădăcină de Brusture, extracte din Semințe de Castan , rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis, restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii. Ca atare pielea e mai sănătoasă, mai puțin reactivă, mai capabilă de regenerare.
Restul de 9% din ingrediente asigură realizarea SPF-ului și o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare:
Se aplică zilnic pe față, gât și decolteu și se masează ușor până la completa absorbție în piele.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.