Avene Physiolift Emulsie, 30ml+Avene Apa Termala, 150ml

Avene Physiolift Emulsie, 30ml+Avene Apa Termala, 150ml -  - AVENE
AVENE
P479847849
Avene Physiolift Emulsie de zi 30ml : Pentru riduri profunde si fermitatea pielii. Pentru piele sensibila, ten normal-mixt. Physiolift emulsie netezeste ridurile profunde, hidrateaza si reda fermitatea pielii, datorita unei [...]

Descriere: Avene Physiolift Emulsie, 30ml+Avene Apa Termala, 150ml

Avene Physiolift Emulsie de zi 30ml :

Pentru riduri profunde si fermitatea pielii. Pentru piele sensibila, ten normal-mixt. Physiolift emulsie netezeste ridurile profunde, hidrateaza si reda fermitatea pielii, datorita unei combinatii exclusive si patentate de ingrediente active anti-aging:

Ascofiline TM, un ingredient activ cu rol de "arhitect" de inalta tehnologie anti-aging, care ajuta la restructurarea pielii. 

Mono-oligomeri cu acid hialuronic, cu marimea lor specifica, stimuleaza intensiv sinteza de aicd hialuronic natural pentru a umple cutele si reda vizibil fermitatea pielii.

Pre-tocopheryl, cu efect antioxidant puternic, protejeaza pielea si pastreaza luminozitatea.


Avene Apa Termala Spray 150ml

Singura apa termala imbuteliata in conditii sterile direct de la izvor, pentru pastrarea intacta a proprietatilor sale. Reprezinta gestul esential de ingrijire si igiena a pielii. Se foloseste dupa epilat, dupa ras, pentru a fixa machiajul, dupa demachiere prentru a elimina toate impuritatile, in cazul aparitiei petelor rosii si iritatiilor si in tratamentele dermatologice sau mici interventii chirurgicale dermatologice.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review