Sapun pentru tenul gras si predispus la acnee Acne Out, 100 g, Biotrade

Sapun pentru tenul gras si predispus la acnee Acne Out, 100 g, Biotrade -  - BIOTRADE
Biotrade
P459790782
Proprietăți: - este destinat pentru spălarea delicată a tenului gras şi a celui predispus la acnee; - este 100% vegetal, spală, catifelează şi hidratează pielea, menţinând un pH [...]

Descriere: Sapun pentru tenul gras si predispus la acnee Acne Out, 100 g, Biotrade

Proprietăți:

- este destinat pentru spălarea delicată a tenului gras şi a celui predispus la acnee;

- este 100% vegetal, spală, catifelează şi hidratează pielea, menţinând un pH optim al pielii;

- conţine combinaţia eficientă de acid Salicilic şi Lactic, care curăţă porii în profunzime şi îndepărtează punctele negre;

- este potrivit pentru utilizarea zilnică, ideal pentru spălare înainte de folosirea produselor din gama Acne Out; - nu conține ingrediente de origine animală;

- previne formarea de puncte negre;

- menţine un pH optim.

Ingrediente active:

Acid Lactic, Acid Salicilic. Aceste ingrediente realizează o exfoliere și o penetrare mai bună a ingredientelor active la nivelul foliculului pilos, în cazul aplicării ulterioare a unui produs activ din gama Acne Out.

Ingrediente:

SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, LACTIC ACID, SALICYLIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, PARFUM.

Mod de utilizare:

Pentru rezultate optime, spălaţi faţa dimineaţă şi seara cu apă caldă şi cu săpunul Acne Out. Apoi, puteţi aplica la nevoie produsul activ ales din gama Acne Out. Pentru un ten gras, cu pori dilataţi, puncte negre și coșuri, combinaţia cea mai potrivită este folosirea de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, a săpunului Acne Out şi a tonicului matifiant Acne Out.

Precauții:

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare:

100 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review