Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina

P548491348
  • -5%
Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina - ACNEE - MEDITRINA
Meditrina

Favorizeaza hidratarea cutanata prin stoparea pierderilor de apa transepidermice si implicit reduce riscul de eritem local.

[...]

Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina

Proprietati Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina:

  • Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina  este un dispozitiv medical nesteril de clasa III, indicat pacienţilor cu ten acneic pentru a preveni complicaţiile induse de acnee si recidiva cauzată de factorii externi;
  • alcoolul polivinilic şi polieter perfluorinat din compoziţia sa formează o pelicula neocluzivă, invizibilă, care izolează şi protejează pielea de factorii externi care pot determina agravarea simptomelor acneei;
  • cţiunea complementară a peroxidului de benzoil, cu efect exfoliant, favorizează eliminarea mecanică a celulelor moarte şi combate înmulţirea bacteriilor, fără a determina dezechilibre la nivelul microbiomului cutanat;
  • conţine şi principii active cu acţiune emolientă şi calmantă precum niacinamida, care reechilibrează bariera lipidică a pielii şi stimulează producţia de ceramide şi acizi graşi, atenuând în acest fel exfolierea excesivă a pielii;
  • favorizează hidratarea cutanată prin stoparea pierderilor de apă transepidermice şi implicit reduce riscul de eritem local.

Mod de utilizare Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina:

A se utiliza produsul conform indicaţiilor medicului. Conform indicaţiilor medicale se recomanda curăţarea atentă a pielii şi aplicarea produsului de preferat seara, pe zonele care necesită tratamentul, distribuind crema in mod uniform. Nu este indicată utilizarea produsului pe o perioadă mai mare de 4 săptamani consecutive, cu excepţia cazurilor în care medicul recomandă o durată mai mare de tratament. Flaconul airless este dotat cu o pompită care la fiecare apăsare eliberează 0,25 ml de cremă, asigurând doza optimă de produs necesară pentru tratament.

Ingrediente Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina:

Alcool Polivinilic, Perfluoropolieter, Niacinamidă, Peroxid De Benzoil, Pantenol, Tocoferol, Alcool Cetil Stearilic, Stearat De Poligliceril-10, Tristearat De Poligliceril-6, Hidroxipropil Guar, Stearat De Gliceril, Izononanoat De Cetilstearil, Dimeticona, Dipropilen Glicol, Caprylil Glicol, Laurat De Gliceril, Fenilpropanol, Alcool Denat., Sare Disodică EDTA. Apă Purificată.

Precautii Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina:

A nu se aplica crema la nivelul ochilor; în caz de contact accidental cu ochii sau mucoasele, se recomandă clătirea cu apă din abundenţă Aplicaţi produsul cu mâinile curate şi uscate. A se depozita departe de surse directe de caldură.

Aplicaţi pe pielea fără leziuni deschise. Evitaţi utizarea concomitentă cu alte preparate care conţin substanţe cu efect de peeling mecanic precum alcoolul polivinilic şi polieter perfluorinat. A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor. Doar pentru uz topic, extern. Deoarece nu au fost efectuate studii privind siguranţa produsului la gravide, nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii. Consultaţi medicul în caz de utilizare prelungită sau hipersensibilitate cunoscută la componentele produsului. Data de expirare se referă la produsul intact, depozitat în mod corect. A nu se arunca recipientul în mediu după utilizare. Evitaţi expunerea directă la soare sau aparate de bronzat. Peroxidul de benzoil din compoziţie poate determina decolorarea pielii, părului sau ţesăturilor. Administrarea topică a produsului, mai ales pe perioade îndelungate, poate determina fenomene de hipersensibilizare sau intolerantă (precum arsură sau iritaţie); în aceste cazuri se recomandă întreruperea tratamentului şi consultarea medicului sau farmacistului.

Prezentare Medigram Crema Antiacneica 30ml, Meditrina:

30 ml.Data ultimei actualizari: 2024-02-21 14:06:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review