Mask Rym Emulsie, 50ml, Solartium

  • -10%
Mask Rym Emulsie,  50ml, Solartium -  - SOLARTIUM GROUP SRL
P43838
Maskrym de la Solartium este o emulsie antibiotica recomandata tenului sensibil pe baza de clindamicina, un antibiotic din clasa lincosamidelor ce actioneaza asupra germenilor anaerobi si grampozitivi implicati in acnee [...]

Descriere: Mask Rym Emulsie, 50ml, Solartium

Maskrym de la Solartium este o emulsie antibiotica recomandata tenului sensibil pe baza de clindamicina, un antibiotic din clasa lincosamidelor ce actioneaza asupra germenilor anaerobi si grampozitivi implicati in acnee sau foliculita. Maskrym emulsie anti-acnee este indicata pentru tratamentul formelor moderate pana la severe ale acneei la pacientii cu tenul sensibil, intolerant la preparatele antiacneice si in foliculitele bacteriene cu germeni grampozitivi. Maskrym inhiba inmultirea la nivel local a bacteriilor Propionibacterium acnes si stafilococilor gram pozitivi care cauzeaza foliculita la nivelul fetei, scalpului, trunchiului, membrelor superioare si inferioare. Se recomanda 1-2 aplicari pe zi pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind produsul uniform.

Data ultimei actualizari: 2024-03-08 11:14:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review