Masca pentru piele cu tendinta acneica Biretix, 25ml, Cantabria Labs

  • -10%
Masca pentru piele cu tendinta acneica Biretix, 25ml, Cantabria Labs -  - CANTABRIA LABS
P548489053

Bazata pe tehnologia RetinSphere, masca de argila Biretix este potrivita pentru pielea cu tendinta acneica.

[...]

Descriere: Masca pentru piele cu tendinta acneica Biretix, 25ml, Cantabria Labs

Bazata pe tehnologia RetinSphere, masca de argila Biretix este potrivita pentru pielea cu tendinta acneica.

Argila, un material complet natural, este folosita pentru a imbunatati textura si aspectul pielii, eliminand imperfectiunile pielii. Mai exact, argintul ajuta la eliminarea toxinelor si contribuie la tonifierea si intarirea pielii, prin imbunatatirea circulatiei sangelui. In plus, are capacitatea de a detoxifia pielea, eliminand impuritatile si oferind o piele neteda si moale.

Mod de utilizare: Aplicati masca de argila Biretix in mod uniform pe piele si lasati sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clatiti cu multa apa calduta. Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana.

Avertizari: Evitati expunerea la soare si la lampile de bronzat dupa aplicarea mastii. Evitati contactul cu ochii in timpul aplicarii. A nu se lasa la indemana copiilor si a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, ferit de contactul direct cu lumina.

Prezentare:
25 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review