Lotiune de fata impotriva cosurilor, 60 ml, Tis

Lotiune de fata impotriva cosurilor, 60 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P438797311
Proprietăți: Recomandată în seboreea grasă a pielii și pentru combaterea punctelor negre. Loțiune pentru față cu proprietăți astringente, antiseptice și cicatrizante. Prezintă acțiune blândă, neagresivă [...]

Descriere: Lotiune de fata impotriva cosurilor, 60 ml, Tis

Proprietăți:

Recomandată în seboreea grasă a pielii și pentru combaterea punctelor negre. Loțiune pentru față cu proprietăți astringente, antiseptice și cicatrizante.

Prezintă acțiune blândă, neagresivă asupra pielii; conține ingrediente cu acțiune sinergică în combaterea seboreei, a punctelor negre și a coșurilor – simptome specifice tenurilor acneice. Amidonul și oxidul de zinc absorb exudațiile și secrețiile pielii afectate de acnee; iar extractul de merișor și camforul determină o acțiune ușor antiseptică asupra pielii sensibile.

Ingrediente:

Aqua, alcohol, glycerin, Vaccinium vitis-idaea, zinc oxide, amylodextrin, camphor, benzalkonium chloride.

Mod de aplicare:

Se aplică local, pe zonele afectate, de 2-3 ori pe zi. Se agită înainte de utilizare. Evitați contactul cu ochii! Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Prezentare:

60 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review