Ducray Keracnyl Ser anti-imperfectiuni pentru tenul cu tendinta acneica, 30ml

  • -20%
Ducray Keracnyl Ser anti-imperfectiuni pentru tenul cu tendinta acneica, 30ml -  - DUCRAY
Ducray
P459798962
Proprietati: - produs de ingrijire cu tripla actiune pentru tenul cu tendinta acneica al femeii adulte; - este un adevarat produs de ingrijire cotidiana care combina substante active inovatoare si dermatologice de [...]

Descriere: Ducray Keracnyl Ser anti-imperfectiuni pentru tenul cu tendinta acneica, 30ml

Proprietati:

- produs de ingrijire cu tripla actiune pentru tenul cu tendinta acneica al femeii adulte;

- este un adevarat produs de ingrijire cotidiana care combina substante active inovatoare si dermatologice de referinta, pentru a oferi performante inedite femeilor adulte al caror ten prezita imperfectiuni;

- acesta permite tripla actiune: impotriva imperfectiunilor, impotriva semnelor si impotriva semnelor lasate de varsta;

- se poate folosi incepand cu varsta de 18 ani.

Ingrediente active:

Myrtacine, Acid azelaic, Vitamina PP, Monolaurin, Acid glicolic. Ingrediente: WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AZELAIC ACID, DICAPRYLYL ETHER, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, NYLON-12, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONE, ACETIC ACID, CETEARETH-33, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL LAURATE, MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT, NIACINAMIDE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

Mod de utilizare:

Se aplica dimineata si seara, singur sau in asociere cu tratamente topice anti-acneice.

Precautii:

Evita contactul cu ochii. Redu expunerea la soare in timpul utilizarii produsului si foloseste de fiecare data un produs de foto-protectie adaptat. In cazul aparitiei unor furnicaturi, mareste intervalul de aplicare a produsului.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-11-09 14:45:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review