Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant

NOU
Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P548491709

Bucura-te de o experienta unica de curatare delicata a mainilor cu noua gama de sapun lichid crema elmiplant cu 93% ingrediente de origine naturala.

[...]

Descriere Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant

Proprietati Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant:

  • bucura-te de o experienta unica de curatare delicata a mainilor cu noua gama de sapun lichid crema elmiplant cu 93% ingrediente de origine naturala;
  • o formula extra cremoasa, ce asigura catifelarea si hidratarea pielii;
  • imbogățit cu extracte de piersică și ceai alb, pentru a oferi o senzație unică de catifelare și prospețime pielii tale.

Mod de utilizare Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant:

Umezeste mainile cu apa. Aplica o cantitate suficienta de sapun pentru a acoperi mainile si incheieturile. Freaca mainile si incheieturile cu sapun timp de cel putin 20 secunde. Clateste bine. Doar pentru uz extern.

Ingrediente Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Alcohol, Allantoin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, C11-15 Pareth-40, C11-15 Pareth-7, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glucose, Lactic Acid, Maltose, Panthenol, Parfum, Pentylene Glycol, Polyquaternium-7, Prunus Persica Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium PCA, Sodium Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Urea, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 14700, CI 19140.

Prezentare Sapun lichid extract de piersica si ceai alb, 500ml, Elmiplant:

500 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-04-10 14:33:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review