Revuele Slim&Detox With Caffeine Bust Modeling Gel, 150 ml

  • -10%
Revuele Slim&Detox With Caffeine Bust Modeling Gel, 150 ml -  - REVUELE
Revuele
P479850709

Complex activ cu cofeină: efect de „lifting” care reduce semnele de slabire, pielea lasata; îmbunătățește tonusul muscular, făcând pielea să pară mai bine îngrijită și tonifiată.

[...]

Descriere: Revuele Slim&Detox With Caffeine Bust Modeling Gel, 150 ml

Complex activ cu cofeină: efect de „lifting” care reduce semnele de slabire, pielea lasata; îmbunătățește tonusul muscular, făcând pielea să pară mai bine îngrijită și tonifiată; accelerează fluxul limfatic și asigură eliminarea toxinelor; restabilește tonusul și elasticitatea pielii, hidratează pielea și îi conferă hidratare; grăbește metabolismul și îndepărtează excesul de apa.

Conține complexul Lipomoist, care restabilește producția de colagen. Întărește treptat zona bustului și contribuie la elasticitatea și netezimea pielii toracice și îmbunătățește semnificativ caracteristicile și forma sânilor. Componentele active ale gelului împiedică formarea vergeturilor și conferă pielii o ușoară strălucire, ceea ce o face mai netedă, mai tânără și mai atractivă.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review