Eva Intima Bikini Balm Crema de Ingrijire dupa Depilare 125ml Intermed

Eva Intima Bikini Balm Crema de Ingrijire dupa Depilare 125ml Intermed -  - INTERMED
Intermed
P548489152

Conceput pentru hidratarea si îngrijirea pielii afectate dupa depilare.

[...]

Descriere: Eva Intima Bikini Balm Crema de Ingrijire dupa Depilare 125ml Intermed

Ingrediente:
Apa, glicerina, alcool, pantenol, ciclopentasiloxan, distearat glicerol, propilen glicol, alcool denat., triglyceride ale acidului caprilic/ capric, ciclohexasiloxan, steareth-10, uree, bisabolol, alcool cetilic, unt de shea, squalane, aminometil propanol, parfum, acrilati/ C 10-30 crosspolimer de alchil-acrilat, alantoina, dimeticonol, colesterol, dimeticon, polisorbat 80, mentol, diazolidinyl urea, extract de floare/frunza de thymus vulgaris, acetat de tocoferil, EDTA disodic, extract de floare calendula officinalis, apa de hamamelis virginiana, triclosan, extract de frunza de elia azadirachta, BHT, extract de floare de malva sylvestris, pulbere din frunze de aloe barbadensis, extract de chamomilla recutita, extract de frunze de salvia officinalis, iodopropinil butil carbamate.

Mod de utilizare:
După îndepărtarea părului nedorit, aplicaţi o cantitate de crema pe piele pentru a oferi calmare și protecţie împotriva iritaţiilor. Aplicaţi din nou după 4-6 ore. Pentru protecţie suplimentară, folosiţi produsul Eva Intima Bikini Ingrow înainte de folosirea Eva Intima Bikini Balm.

Precautii:
Pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. În caz de iritatie sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele sale, întrerupe si utilizarea.

Prezentare:
125 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review