Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant

Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
I4679

Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant îndeparteaza rapid și eficient chiar si parul scurt nedorit de pe picioare, brate, axila si linia bikinilor, pentru o piele cu aspect catifelat ce dureaza mai mult.

[...]

Descriere: Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant

Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant este îmbogăţită cu Ulei din Sâmburi de Struguri 100% natural, bogat în acizi grași nesaturaţi și complex DERMA-CARE, o asociere de ingrediente hidratante avansate. Crema asigură o depilare eficientă, lăsând pielea netedă și hidratată."

Ingrediente Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM THIOGLYCOLATE, UREA, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, CALCIUM HYDROXIDE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, SODIUM GLUCONATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, CI 77891.

Mod de utilizare Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant:

Înainte de utilizarea cremei depilatoare elmiplant, trebuie să o testaţi pe o porţiune mică de piele ce urmează a fi depilată urmând instrucţiunile de utilizare. Dacă după 24 h pielea nu prezintă iritaţii, puteţi continua folosirea produsului. Dacă simţiţi că vă arde pielea, îndepărtaţi imediat crema și clătiţi cu multă apă rece.

  1. Aplicaţi crema pe suprafaţa dorită, acoperind părul cu un stat uniform. Nu masaţi pielea.
  2. După 3 minute încercaţi să îndepărtaţi crema de pe o porţiune mică. Dacă părul se poate îndepărta cu ușurinţă, continuaţi folosind o spatulă sau un burete. Dacă părul nu se îndepărtează cu ușurinţă, lăsaţi crema să acţioneze în continuare cateva minute. Nu lăsaţi crema pe piele mai mult de 6 minute. Timpul de depilare depinde de zona ce urmează a fi depilată, de pilozitate și de grosimea firului de păr.
  3. Clătiţi cu multă apă. Nu folosiţi săpun. Folosiţi apoi Balsamul după Depilat elmiplant pentru o senzaţie de calmare și o piele fină.

Prezentare Crema Depilatoare Piele Normala Grape Delight, 150ml, Elmiplant:

150ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review