Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant

Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P459822038

Bucura-te de o piele irezistibil de catifelata printr-o atingere a naturii cu Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant.

[...]

Descriere: Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant

Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant este modul rapid și eficient de îndepărtare a părului pentru o piele catifelată și rezultate de durată. Datorită formulei sale avansate, ce conține Ulei de Migdale, o sursă bogată de acizi grași nesăturați, crema oferă îngrijire în timpul depilarii.

Mod de utilizare Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant:

Înainte de utilizarea cremei depilatoare elmiplant trebuie să o testați pe o porțiune mică  de piele ce urmează a fi depilată urmând instrucțiunile de utilizare. Dacă după 24h pielea nu prezintă iritații, puteți continua folosirea produsului. Dacă simțiți că vă arde pielea, îndepărtați imediat crema și clătiți cu multă apă rece. Dacă simptomele persistă, adresați-vă medicului. 

  1. Aplicați crema pe suprafața dorită, acoperind părul cu un stat uniform. Nu masați pielea. 
  2. După 2 minute încercați să îndepărtați crema de pe o porțiune mică. Dacă părul se poate îndepărta cu ușurință, continuați folosind o spatulă sau un burete. Dacă părul nu se îndepărtează cu ușurință după 2 minute, lăsați crema să acționeze în continuare câteva minute. Nu lăsați crema pe piele mai mult de 5 minute. Timpul de depilare depinde de zona ce urmează a fi depilată, de pilozitate și de grosimea firului de păr. 
  3. Clătiți cu multă apă. Nu folosiți săpun. Folosiți apoi Balsamul după depilat elmiplant pentru o senzație de calmare si o piele fină. 

Ingrediente Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM THIOGLYCO-LATE, UREA, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, CALCIUM HYDROXIDE, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM GWCONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CI 77891. 

Precautii Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant:

  • A se urma instrucțiunile de utilizare.
  • A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat din abundență cu apă și a se consulta medicul specialist.
  • A nu se lasă la îndemână copiilor.
  • Conține tioglicolat și alcali.
  • A se păstra la loc uscat și răcoros. Doar pentru uz extern.
  • Nu folosiți pentru alte scopuri decât depilarea.
  • Nu folosiți pe nas, urechi, sprâncene sau în zona genitală și perianală.
  • Nu aplicați pe pielea iritată sau arsă de soare, pe acnee, alunițe, negi sau răni dacă ați avut reacții la alte creme depilatoare. Expuneți pielea direct la soare numai după 24 de ore după depilare. Dacă urmați orice tratament ce afectează pielea sau dacă aveți o problemă dermatologică nediacnosticată, cereți sfatul medicului dermatolog înainte de a utiliza produsul.
  • Este recomandat să așteptați 24 de ore înainte de a aplica pe zonele depilate deodorant sau produse ce conțin alcool.
  • A nu se utiliza după mai puțin de 24 de ore de la expunerea la soare sau imediat după duș sau baie.
  • A nu se utiliza la mai puțin de 72 de ore după ultima depilare.
  • Nu scărpinați pielea depilată.
  • A nu se înghiți. În caz de înghițire, cereți sfatul medicului arătând ambalajul cremei.

Prezentare Crema Depilatoare Pentru Fata Almond Care, 20ml, Elmiplant:

20ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review