Therasal Spray ,5ml

Therasal Spray ,5ml -  - VEDRA
Vedra
P548491091

Eficacitatea sa se datorează extractului de Stellarioides Longibracteata - o plantă ale cărei rădăcini datează din cele mai vechi timpuiri.

Descriere Therasal Spray ,5ml

Therasal Spray ,5ml este produsul cu ingrediente naturale realizat din extracte de plante și grăsimi animale.

Mod de utilizare Therasal Spray ,5ml:

Produsul cosmetic pentru piele Therasal Spray ,5ml este folosit ca extract de plante nutritiv pentru piele. Este recomandat a se utiliza pentru îngrijirea întregului corp. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Hrănește, hidratează și calmează pielea. Stimulează procesul de regenerare a pielii.

Mod de utilizare Therasal Spray ,5ml: 

Se aplică de până la 4 ori pe zi cu mișcări ușoare de masaj până la absorbția completă. Se poate aplica și în caz de nevoie. Fără clătire. Se aplică o singură dată aproximativ 0,5 grame produs.

Ingrediente Therasal Spray ,5ml:

Butyrum, lipide ale pielii, extract de fructe de Pyrus malus, extract de frunze Stellarioides Longibracteata, Tocopherol.

Atenționări Therasal Spray ,5ml:

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici. A se păstra în ambalajul original bine închis într-un loc uscat și bine ventilat. Nu expuneți la lumina directă a soarelui și la temperaturi ridicate.

A se depozita la o temperatură cuprinsă între 20°C și 25°C.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.