Spuma de curatare pentru corp si scalp Mediket Ictafoam, 100 ml, Benemedo

Spuma de curatare pentru corp si scalp Mediket Ictafoam - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-CORP/PIELE-USCATA - BENEMEDO
Benemedo
P459792580
Spuma de curatare delicata pentru corp si scalp Mediket Ictafoam Mediket Ictafoam contine o spuma eficienta pentru ingrijirea delicata a pielii cu atopie, seboree sau alte situatii insotite de iritatii,
Se incarca ofertele...

Descriere Spuma de curatare pentru corp si scalp Mediket Ictafoam, 100 ml, Benemedo

Spuma de curatare delicata pentru corp si scalp Mediket Ictafoam

Mediket Ictafoam contine o spuma eficienta pentru ingrijirea delicata a pielii cu atopie, seboree sau alte situatii insotite de iritatii, inrosire sau senzatia neplacuta de mâncarime a pielii. Curatarea delicata ajuta mentinerea continutului lipidic necesar pielii. Mediket Ictafoam echilibreaza microflora prezenta pe piele, reduce iritatiile si senzatia de mâncarime a pielii.

Mod de utilizare:

-apasati pistonul de 4-5 ori pentru a obtine volumul necesar de spuma.

Corp: aplicati si masati spuma pe pielea umeda, apoi indepartati spuma.

Scalp: aplicati si masati spuma pe parul umed, asteptati sa actioneze 3-5 minute, apoi indepartati spuma. Parul lung poate necesita 2 sau mai multe aplicatii.

Utilizati de 2-3 ori pe saptamâna timp de 4-8 saptamâni. Apoi utilizati preventiv de 1-2 ori pe saptamâna.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.