Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal, 15 ml, Benemedo

Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal, 15 ml, Benemedo -  - BENEMEDO
Benemedo
P459791064
Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal. Proprietati: - ajuta la refacerea cutanata, contribuind la stimularea activitatii mitocondriale din celule; - contribuie la reducerea durerii cutanate (dezactiveaza ciclo-lipo-oxigenaza si reduce [...]

Descriere: Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal, 15 ml, Benemedo

Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal.

Proprietati:

- ajuta la refacerea cutanata, contribuind la stimularea activitatii mitocondriale din celule;

- contribuie la reducerea durerii cutanate (dezactiveaza ciclo-lipo-oxigenaza si reduce nivelul prostaglandinelor);

- contribuie la reducerea pruritului si eritemului cutanat (activeaza amino-oxidaza - enzima ce distruge histamina);

- lupta impotriva microorganismelor (bacterii, fungi, virusuri) - bioperoxizii actioneaza similar substantelor oxidante produse de leucocite in timpul fagocitozei (produce distrugeri membranelor celulare microbiene si fungice) si stopeaza replicarea virala.

Ingrediente active:

Ozon stabilizat cu acid oleic si vitamina E. Hialuronat de sodiu. Ozon stabilizat Ozonul stabilizat cu acid oleic si vitamina E din Vitella Ozo-Hyal are proprietati anti-microorganisme, antiinflamatorii si de stimulare a activitatii celulare. Vitamina E Vitamina E este un puternic antioxidant care protejeaza organismul de radicalii liberi. Impreuna cu acidul oleic functioneaza ca stabilizator al Ozonului. Hialuronat de sodiu Hialuronatul de sodiu este un suport structural care ofera tonicitate si elasticitate tegumentelor, ajutand la refacerea cutanata.

Mod de utilizare:

Gelul Vitella Ozo-Hyal se aplica pe zonele afectate si se maseaza pana la absorbtia completa. Se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi pana cand pielea se normalizeaza, timp de 3-4 saptamani.

Precautii:

A nu se lasa produsul la indemana copiilor. Tubul se inchide ferm dupa utilizare si se pastreaza departe de surse de caldura sau lumina solara.

Prezentare:

15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review