DermoTis, crema pentru piele atopica 40 ml, Tis Farmaceutic

DermoTis, crema pentru piele atopica 40 ml, Tis Farmaceutic -  - TIS FARMACEUTIC
P459792799
Cremă hidratantă, calmantă, reparatoare, destinată îngrijirii pielii sensibile: piele uscată, iritată, predispusă la dermatită atopică. Proprietăți: - restabilește starea de confort, atenuează pruritul și reface bariera cutanată, în cazul [...]

Descriere: DermoTis, crema pentru piele atopica 40 ml, Tis Farmaceutic

Cremă hidratantă, calmantă, reparatoare, destinată îngrijirii pielii sensibile: piele uscată, iritată, predispusă la dermatită atopică.

Proprietăți:

- restabilește starea de confort, atenuează pruritul și reface bariera cutanată, în cazul pielii afectate de uscare severă (la nou-născuți, copii și adulți) și mâncărime care generează scărpinat, precum și în cazul pielii cu tendința atopică, predispusă la alergii;

- poate fi utilizată în combinație cu terapia uzuală a dermatitei atopice, se poate administra concomitent cu corticosteroizi.

Ingrediente active:

Vitamina A, oxid de zinc, pantenol, extracte naturale (licviriție, ovăz, pătlagina, cătina, germeni de grâu).

Mod de utilizare:

Se aplică cremă zilnic, după efectuarea toaletei locale, pe toate zonele cu piele uscată. Se masează ușor după aplicare, evitând lezarea suplimentară a pielii afectate și se așteaptă până la absorbția completă.

Prezentare:

40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review