Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant

Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant -  - GEROVITAL
Gerovital
P459799465

Energizare si stralucire.

[...]

Descriere: Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant

Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt. 

Mod utilizare Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant:

Serul se aplică singur, sau în asociere cu alte produse de îngrijire (creme, seruri), preferabil seara, pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor.

Nu necesită clătire.

Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.

Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protecție, consultați instrucțiunile în prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii!

DOAR PENTRU UZ EXTERN!

Ingrediente Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant:

Ingredientele active și rolul lor

Prin ingredientele conținute de complexul Poliplant Microbiom Protect, serul oferă un suport activ pentru revitalizarea tenului și pentru reechilibrarea microbiomului pielii, respectând biodiversitatea și unicitatea acestui ecosistem. O floră echilibrată și diversă a pielii menține un ten mai sănătos, mai hidratat, mai puțin reactiv.

Sepitonic M3®, un complex de săruri minerale indispensabile metabolismului celular, stimulează respirația celulară și regenerarea pielii.

Niacinamida îmbunătățește circulația capilară și împreună cu Vitamina C lipozomală susține sinteza noilor fibre de colagen. Tenul dobândește un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.

Restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.

Listă ingrediente Booster Vitalitate si Stralucire 1910, 10 fiole x 2ml, Gerovital Plant:

Aqua, Pentylene Glycol, Undecane, Tridecane, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Niacinamide, C15-19 Alkane, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-6 Laurate, Tocopherol, Glucosyl Ceramide, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Polyglycerin-6, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine Soja Oil, Arctium Lappa Root Extract, Copper Gluconate, Sodium Hydroxide, Ruscus Aculeatus Root Extract, Aesculus Hippocastanumum Seed Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review