Spuma de dus Energy, 200 ml, Gerovital Men

  • -10%
Spuma de dus Energy, 200 ml, Gerovital Men -  - GEROVITAL MEN
P548489030

Spuma de Duș Energy Gerovital Men are o textură densă, cu parfum persistent, puternic masculin. Conține Extract de ghimbir cu efect antioxidant și Glicerină cu rol hidratant si emolient.

[...]

Descriere: Spuma de dus Energy, 200 ml, Gerovital Men

Spuma de Duș Energy Gerovital Men are o textură densă, cu parfum persistent, puternic masculin. Conține Extract de ghimbir cu efect antioxidant și Glicerină cu rol hidratant si emolient. Produsul este formulat la un pH echilibrat, care respectă pH-ul natural al pielii. Prin utilizarea zilnică în timpul dușului, oferă pielii o senzație de confort și un aspect neted și catifelat.           

Datorită efectului energizant și răcoritor, este destinat bărbaților activi, aflați mereu în mișcare, care vor să arate bine și să-și păstreze prospețimea întreaga zi.

Curațarea eficientă a pielii este realizată de spuma densă, cu o textură delicată, care permite distribuirea uniformă a produsului pe suprafața pielii, îndepărtarea temeinică a tuturor impurităților de pe suprafața acesteia, conferind o senzație de plăcere și desfătare.

Efectul de curățare al produsului este realizat de asocierea de surfactanți blânzi care nu afectează bariera naturală de protecție a pielii.

Spumă densă. Parfum masculin. Duș energizant.

  • Conține Extract de ghimbir cu efect antioxidant
  • Respectă pH-ul natural al pielii
  • Efect răcoritor și tonifiant
  • Curățare eficientă a pielii corpului
  • Asigură prospețime pentru întreaga zi
  • Testat dermatologic

Ingredientele active și rolul lor:

Glicerina încorporată în produs conferă emoliere și hidratare.

Extractul de ghimbir, prin compușii bioactivi conținuți, din clasa fenolilor și terpenelor, prezintă o puternică activitate antioxidantă, asigurând o protecție eficientă a pielii împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente:

Aqua, Isobutane, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-44, Propane, Citric Acid, Sodium Benzoate,  Butane, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Zingiber Officinale Root Extract, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Mod de utilizare

Înainte de utilizare, agitați bine doza.

Pulverizați produs în palme, după care aplicați spuma pe pielea umedă, masând ușor. Se clătește.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review