Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml

Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml -  - ISIS PHARMA
Isis Pharma
P548491028

Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml iti va oferi un efect de bariera fata de igiena.

Descriere Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml

Hraneste, calmeaza mancarimile si protejeaza pielea Formula sa minimalista, care contine doar 20 de ingrediente, ofera o toleranta foarte buna a pielii si a ochilor. Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml contine 25% ingrediente emoliente si hidratante. Echipata cu complexul Nutri-calm, ulei de floarea soarelui si un agent activ de suprafata delicat, crema de dus Secalia ATO va hidrata si repara bariera pielii de la dus. Beneficiile Cremei de duș Secalia ATO: 81% au pielea mai hrănită* 95% produsul restabilește confortul pielii.** 81% Produsul lasă o peliculă protectoare.** Crema de duș Secalia ATO este potrivită pentru întreaga familie încă de la naștere (exclusiv bebelușii prematuri) și femeile însărcinate și care alăptează.

Indicatii Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml:

Fata si corp Aplicati la dus apoi clatiti Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml este potrivita intregii familii inca de la nastere (cu exceptia prematurilor) si pentru femeile insarcinate si care alapteaza.

Compozitie Isis Secalia Ato Shower Cream, 400ml:

AQUA (APA), TRIDECETH SULFAT DE SODIU, GLICERINA, ULEI DE SEMINTE DE HELIANTHUS ANNUUS (FLOAREA-Soarelui), LAUROAMPHOACETAT DE SODIU, CLORURA DE SODIU, COCAMIDE MEA, COCO-GLUCOZID, GLICERIL OLEAT, ACID CITRIC, BUTIEROSPERFUM (PARC DE SIDUR) PARFUM), CLORURĂ DE HIDROXIPROPILTRIMONIU GUAR, GUAR HIDROXIPROPIL, GLICOLAT DE SODIU, ACRILAȚI/C10-30 ALCHIL ACRILAT CROSPOLIMER, ULEI DE SEMINȚE DE GOSSYPIUM HERBACEUM (BUMBAC), CIDROMIDROGENIDRICID, GROSPOLIM.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.