Gel de dus Colagen si Elastina, 400ml, Gerovital

  • -10%
Gel de dus Colagen si Elastina, 400ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P548487528

Parfum floral, Textura delicata, Hidrateaza si regenereaza, Mentine elasticitatea si fermitatea pielii, Contine Colagen ce impiedica aparitia celulitei si a vergeturilor,.Colagenul este componenta principala a dermei, cea care ii confera elasticitate si flexibilitate

Descriere Gel de dus Colagen si Elastina, 400ml, Gerovital

Parfum floral, Textura delicata, Hidrateaza si regenereaza, Mentine elasticitatea si fermitatea pielii, Contine Colagen ce impiedica aparitia celulitei si a vergeturilor,.Colagenul este componenta principala a dermei, cea care ii confera elasticitate si flexibilitate. Acesta mentine pielea corpului intinsa si previne aparitia ridurilor, dar are si rolul de a impiedica aparitia celulitei si a vergeturilor. Prin rolul sau de hidratare si de regenerare celulara, reduce efectele nocive ale factorilor externi asupra pielii si ajuta la cicatrizarea mai rapida si mai eficienta a dermei.

  • Colagenul si Elastina au efect de crestere a elasticitatii si fermitatii pielii corpului.

Prezentare:
400ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review