Ziaja 16185 Orange Butter Lotiune Corp, 400ml

Ziaja 16185 Orange Butter Lotiune Corp, 400ml -  - ZIAJA
Ziaja
P459800134
Descriere produs: Lotiune de corp aduce pielii aportul de nutrienti de care are nevoie. Hidrateaza pielea si o lasa catifelata la atingere. Reface elasticitatea pielii. Ingrediente: Extract de portocala: proprietatile [...]

Descriere: Ziaja 16185 Orange Butter Lotiune Corp, 400ml

Descriere produs:

Lotiune de corp aduce pielii aportul de nutrienti de care are nevoie.

Hidrateaza pielea si o lasa catifelata la atingere.

Reface elasticitatea pielii.

Ingrediente:

Extract de portocala: proprietatile sale de tonifiere imbunatatesc textura pielii si culoarea. Acidul citric din portocale restabileste nivelul de colagen din corp. Acesta este important pentru ca mentine fermitatea pielii si previne imbatranirea acesteia.

Mod de utilizare:

Aplicati pe corp prin miscari circulare pana la absorbtia completa.

Descriere brand:


Cosmeticele Ziaja sunt bogate in ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capra, trandafirii, iasomia, castravetii, galbenelele, aloe, musetelul sau untul de cacao. Forta activa a substantelor naturale ajuta de asemenea la autoregenerare.

Brand-ul Ziaja are in portofoliul sau o variata oferta de cosmetice pentru ten si corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi si de noapte, preparatele pentru curatarea pielii, mastile regeneratoare si hidratante, preparatele impotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de dus.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review